Teman-teman Setia

25 February 2014

Sambutan Birthday MUIZ di Tadika Dzul Iman


Salam semua..

Nak share masa sambutan Birthday MUIZ yg ke -5 kat Tadika..
Seminggu sebelum kejadian..ibu dah bagi tau..ibu akan antar kek kat sekolah..
Sejak dari ibu bagi tau tu..tiap2 hari MUIZ menuntut janji..
Tiap2 ari dok tanya bila 17 hb 2 tu..
Adoiyai anak..
Tu yg tak mau bg tau awal2 tu..
Puas la ibu dok explain..babah senyum jer..
hihihihihi..

Hari yg di nanti pon tiba..
Masa ibu antar gi Sekolah ibu bagi tau dlm kul 11.00 ibu datang antar kek..
berseri jer muka anak ibu ..
Malam tu MUIZ pon tolong sama isi barang dlm goodies bag..
Bangun pagi pon muka berseri2..

Pagi tu ibu masak makaroni goreng utk juadah ari tu..
Pastu ibu goreng wedges dgn Nugget..
itu jer yg termampu ibu sediakan..


Sampai jer sekolah..mmg dah siap preparation untuk celebrate besday MUIZ..


Kek red Velvet ibu tempah sempena Birthday MUIZ kali ni..
mcm biasa.. ibu tempah kat KAK MEEN..
 Mmg tak mengecewakan..mmg menepati apa yg ibu mahukan..


Rakan-rakan MUIZ..


Semua mcm dah tak sabar..


MUIZ yg agak sikit malu2..


Besar dah anak ibu..dah umur 5 tahun dah..
Touching.. huhuhuhu..


Ibu pon nak enterframe jgk..
Yg baju pink tu Guru kelas MUIZ..
Ticer Khairah..


Comel semua kengkawan MUIZ..


Cutting cake time..!!!


Happy sgt MUIZ masa nie..siap ckp..
TQ ibu..
Touching sekali lagi..
huhuhuhuhu..


sporting adik2 nie semua..


Ibu sentiasa doakan yg terbaik untuk anak ibu...


dlm 1 jam lepas tu ibu mintak diri..
Ibu kena masuk opis balik..
Ibu mintak kebenaran tuk keluar sekejap tuk sama-sama raikan birthday MUIZ..

TQ pada semua ticer2 yg beri kerjasama semasa majlis berlangsung..
lebih kurang ibu mintak halal..
Doakan MUIZ jadi anak yg cemerlang di dunia dan di akhirat..
Amin..




2 comments:

Syah Eida said...

selamat hari lahir muiz =)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronoknyaa... mesti muiz happy sgt2 sambut besday kat sekolah... hepi belated besday muiz.. moga jd anak yg soleh ye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails