Teman-teman Setia

05 October 2012

Cara buat duit dengan SAYS versi baru

Firstly korang kenalah daftar ngan SAYS kat sini... Pilih salah satu yer... Daripada korang join kosong je, baik korang join bawah kitaorang.. Sekurang-kurangnya bolehlah kitaorang tolong tunjuk camana cara nak start earning...

STEP 1:
Klik sini untuk Start menjana RM dengan SAYS...
http://goo.gl/DxSrO atau http://goo.gl/B5ga2

STEP 2:
Mulakan dengan pilih username anda.. Anda boleh fikirkan sesuatu yang senang dan menarik minat orang untuk klik.. Kerana Link referral anda nanti memainkan peranan dalam pendaftaran kawan anda nanti... Jangan lupa untuk menggunakan email sebenar anda. Link pengesahan akan dihantar ke email ini.

Contoh Username : "daftar"
URL anda : http://says.com/my/daftar/invite

STEP 3:
Setelah daftar, anda perlu tunggu email pengesahan dari SAYS.COM... Sementara tu boleh tolong sponsor kitaorang dengan klik iklan-iklan di bawah ni... Terima kasih... :-)

http://sy.my/47sq
http://sy.my/47s6
http://sy.my/47rr

STEP 4:
Bila dah dapat email pengesahan, klik pada Link yang diberikan untuk activate akaun SAYS anda... Terus masukkan butir-butir peribadi dan anda dah dapat RM5 pertama anda... Cuba check dalam Dashboard...

Anda dah boleh menjana pendapatan dengan menyebarkan Link di sebelah kanan ni... Setiap yang mendaftar di bawah anda, anda akan dapat RM5.00.. Kalau ada Suami/Isteri suruh mereka daftar di bawah anda...

STEP 5:
Cuba perhatikan Menu di bahagian atas.. Klik Pada Special.. Seterusnya anda bersedia untuk cara buat duit yang ke 2...

Pilih salah satu iklan yang terdapat di sebelah bawah...
Klik iklan tersebut dan pastikan kempen itu belum 
completed.. 
Seterusnya tekan Broadcast...
STEP 6:
Seterusnya buat ayat anda sendiri untuk menyakinkan orang untuk klik iklan ini.. Gunakan ayat yang lebih menarik lagi.. Boleh klik pada sample untuk contoh-contoh ayat yang orang lain buat...

Seterusnya setelah selesai ayat anda, Klik cara pengiklanan anda.. Untuk contoh ini, saya gunakan cara Share ke FB sahaja... Klik sahaja pada Button FB Share di bahagian bawah itu..

STEP 7:
Seterusnya isi lagi ayat-ayat untuk menarik orang klik pada iklan anda di FB... Pastikan share kepada "Umum/Public" supaya semua orang boleh baca iklan anda...
STEP 8:
Buka FB anda.. pastikan iklan seperti di bawah telah dimasukkan.. Sekiranya belum masuk, pastikan cara anda masukkan iklan adalah betul... 
Dan anda telah selesai dalam kerja-kerja anda... Setiap klik Unik pada iklan anda, anda akan dapat RM0.20... Selalulah check pada bahagian Dashboard untuk check "earning" anda... Semoga berjaya... Jangan lupa selalu check pada Special juga.. Pastikan anda join semua kempen yang diadakan untuk memaksimakan pendapatan anda...

Untuk tutorial selanjutnya, saya akan menunjukkan cara bagaimana nak Cashout duit dalam SAYS ini.. Nantikan tutorial selanjutnya... Sekian.. Salam sayang kepada semua pengunjung yang dikasihi sekalian...

 

6 comments:

mohammad amirul said...

thanks untuk tutorial

siti hazreen said...

terima kasih ;)

azlan lan said...

Saya dah daftar tapi bila saya clik iklan tak ada plak link saya...siapa2 boleh tlng saya

siti nur syuhada said...

assalam akak , tumpang tanye ye , kenapa lepas kawan2 klik kempen saye , xdpt duit pon ? lepas saya daftar pun dia tak bg duit :(

amirulcyber said...

buat duit dgn fb mmg dh jd fenomena masa ni.beruntung generasi hr ni.telah terbukti ramai yg sudah menjana pndpdtn ribuan rggt hanya dr rmh dgn fb.sememangnye satu kerugian kepada sesiapa yg tak cuba buat duit dgn fb.

Anonymous said...

Salam... # income rm900 sehari -FREE REGISTER tiada apa2 bayaran yang dikenakan.. (Kalau anda rasa program nie menipu..anda x rugi apa2 pun... -anda tak perlu keluar modal pun kan?? -tak perlu cari org.. -tak perlu jual atau beli barang... -syarat kelayakan : -anda ada FACEBOOK/WHATSAPP/WECHAT dan tahu guna komputer sikit2,termasuk laman sosial yang lain.. anda perlu open link di bawah dan register..anda terus dpat 25usd x 3.4 = rm 85.00.. lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini paste kat fb/tweeter dan sebagainya.. setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4 = rm 34.00 mudahkan?? duit anda boleh pilih samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.. register PERCUMA sila isi kat sini.. xsalah kan kalau mencuba..
http://peruserpaid.com/?ref=4307

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails