Teman-teman Setia

07 June 2012

Dinner @ Lexis Water Chalet,PD Part 5

Salam semua..

lepas solat maghrib..bujang dah sebuk ngadu lapar..
Ikutkan mcm nak makan bekal yg ibu bawak lunch td..
tp bujang request nak makan mee pulak..

Igt tak masa ibu gi Tiara ari tu..
yg kami kelaparan lepas berendam tu..
ala..entry yg INI ..
Malam tu kami pon mkn kat sini jugak..dah tak tau nak gi makan mana..
walaupon jauh sbb nie kat area teluk kemang..tp di sbbkan servis yg MANTOP...
kami jejak balik..


Nie la restorannya..
Land marknya..sebelah Balai Bomba dekatngan teluk kemang..


Sebelum makanan sampai..
kasi bujang layan game dulu..baru la senyap..


Nie yg kami order..
- Mee Goreng
- Telur dadar
- Nasi Goreng Tomyam
- Air tembikai laici & Sirap


Tgk..berselera bujang makan..
klu ibu terleka sekejap..siap jerit..
"ibu..cepat la suap..saya lapar nie.."


Lepas makan..
singgah pasar malam nie pulak..
area jual barang basah kami tak pegi pon..
saje cuci mata kat sini..


bujang request nak alatan main pasir tu..
tp ibu tak beli pon..sbb mmg tak plan nak gi mandi pantai pon..


Last2 bujang mintak buih sabun..


Leka tiup buih sabun..


Nie pandangan LEXIS di waktu malam..
mmg cantik..


Sementara tunggu LIf..
Kita possing dulu..
Ibu with bujang..


Babah dan bujang pulak..

OK la..jumpa kat lain entry pulak..



1 comment:

toko baju muslim murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails