Teman-teman Setia

14 February 2014

Gold Coast Morib - Part 2

As Salam..

Baru berkesempatan ibu nak update..
Yg part 1 mana.. klik saje kat SINI ..
Bukan apa..gambar semua kat pc..bila ibu rajin ibu datang.. MUIZ pulak buzy main game kat pc..
Bila ibu malas nak update..time tu jgk MUIZ tak ngadap pc..
boleh terima tak alasan ibu nie..betul..tak tipu..
hihihihi..

Jom la kita sambung balik holiday ibu kat Gold Coast, Morib nie..
Babah beli melalui My Deal jer kupon Gold Coast nie..
Utk 2 hari 1 malam + breakfast + 2 tiket taman tema = RM 168..
Bg ibu berbaloi la.. 
tp skrg bila my deal atau groupon buat promosi..selalu harga mmg RM 168..
tp kena gi weekday dan takde breakfast..

Jom kita riview bilik hotel..


Nie keadaan katil sebelum di selerakan oleh bujang...
Not bad..


Ada kettle dan 2 botol air mineral..


 Nie tempat membuang a.k.a toilet..
dan yg dalam bilik kaca tu..bilik air..
yg penting bersih..


Jakuzzi..best nie..boleh berendam..mandi buih..
hihihihi..


Tv flate skrin..
channel astro pon ada.. ini sudah bagus..


Balkoni hotel..


View dr balkoni hotel..
masa check in mmg request nak ngadap taman tema..
Alhamdulillah..mmg rezeki..


Masa nie bujang dah tak sabar nak terjun dah..
Tp masa ni tgh hujan panas..
KAMI hold dulu..
 

KAMI suruh MUIZ berendam dalam jakuzzi dulu..


MUIZ dan air mmg tak dpt di pisahkan..
bab berendam..bg jer kat dia..

Insyallah.. 
ada masa ibu sambung lagi..
tp tak janji bila..
bye..


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails