Teman-teman Setia

16 February 2014

Gold Coast, Morib - Part 4


Salam semua..

Ok kita sambung lg episod seterusnya..
Ari nie last KAMI berada di Gold Coast, Morib..
tgh ari nnt dah kena check out..

Pagi tu lepas solat subuh..bermalas-malasan golek2 atas katil..
Dok gerak bujang bangun..sbb jap lg kita nak turun gi bekfes..
Tp bujang agak liat ckit nak bangun pg tu..
Tp kena jgk paksa bangun..


Muka baru bangun tido..masa nie di tanya nak makan apa..semua kata tak mau..
Sedikit bad mood..sbb kena paksa bangun..

Jom kita review tempat makan..


Nie tempat segala cereal..


Nie ada telur scramble.. ngan tomato baked..
Sedap tau..berapa kali ibu repeat...hihihihi 


Dim sum pon ada..
mmg best bekfes pagi tu..


Makanan tradisional Nasi lemak dan mee goreng pon ada jgk..
Selain tu ada sosej, wedges, kacang panggang..
Semuanya sedap2..


Wajah kekenyangan,,bagi ibu food dia mmg best..
Area yg ada pastry, babah lupa nak ambik..
Situ..mcm2 pastry ada.. Siap tapau masuk dlm bilik..kang lepas berendam boleh sambung mkn lagi..
hihihihih


Bergambar kat pintu bilik hotel..


Nie kat kaki lima sebelum masuk bilik..

KAMI sempat gak turun area pantai...
Tp hanya dok main2 air jer..ibu tgk air dia kurang bersih..
just ambik gambar..tp bujang sebuk gak nak mandi pantai..
Ibu tak bagi..sorry ye MUIZ..lepas nie kita smabung mandi pool balik..
lg syok..


MAsa nie ujan mula rintik2..tgk abis basah camera..


KAMI..happy family..


Cubaan untuk melaompat..


Manis senyuman anak ibu..


Air dia nampak keruh ckit kan..tu yg ibu tak bg MUIZ mandi..


KITA berpossing jer la..


Keluarga KAMI lagi..Nampak bertiga kan..??
tp hakikatnya masa nie dah berempat..
Alhamdulillah..

OK..nntkan episod last Cuti-cuti KAMI di Gold Coast..







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails