Teman-teman Setia

30 October 2014

Dinner 291014

As Salam...

Semalam balik dari opis..mcm biasa.
lepas ambik Adik...bkk la peti esbok ibu tu..
kepala dok ligat lg fikir apa nak masak...
Terus teringat daging korban yg ibu dah siap rebus...
Dpt dah idea nak masak apa..

Gitulah ruitn bila balik keja..
Kepala otak ligat berfikir apa nak di masak..
apa nak di buat..kekadang mcm kena planning ..
Dan wajib ikut apa yg ibu dahplan..
Klu ibu belok cikit..alamatnya..akan tersasarlah apa yg ibu rancangkan..
Tak tercapailah target pada ari tu..
Paham idok..??? klu idak faham takpe..
Boleh email ibu..
hahahahhaha.. 
choiiii!!!!

berbalik pada kisah dinner ni..
Usah kome layan perangai ibu nie..
sejak anak 2 nie..hidup x tentu arah..
Itu baru 2..klu 1/2 dozen..???
Fikr je lah sendiri...tp..ibu nasihatkan usah difikir..buat penin kepala kome je..
hahahahha...



Inilah juadah dinner kami..

- daging masak kicap + kentang black paper
- sayur kobis goreng kunyit + telur
- ikan masin sarawak (pemberian boss babah)

Alhamdulillah...syukur dgn nikmat yg diberi..
Tpkan..tgh sedap makan..
Tetiba mcm tergigit batu..
Tgk2..simen tampal gigi ibu dah tertanggal...
Lubang terus gigi ibu...
Esok mesti pegi jumpa dentist..tampal balik..
nnt klu lambat2..biarkan gigi tu berlubang..
Sudahnya nnt kena cabut pulak..
Moh ler kita ke klinik gigi esok..




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails