Teman-teman Setia

17 October 2014

Coconut Shake Cool Town, Seksyen16 Shah Alam

As Salam..

Ibu dan babah mmg penggemar Coconut Shake..
Pantang org sebut kat sini sedap..bergegas KAMI gi cari...
Kat area Shah Alam ni ada 2,3 tempat gak la..
Tp sedap tu kan subjektif..
Tekak KAMI ada gak rejek 2,3 tempat..
Tak kena ngan selera kaedahnya..

Ari tu..lama dah tgk kedai nie..dekat pulak tu dengan rumah..
tp tak pernah nak try..
Walaupon KAMI berdua penggila coconut shake..
Tp entah kenapa satu ari tu..
Time beli barang kat G Exprees..
Saja ibu beli satu utk try test..
Harga Rm 3.00..
Bila ibu sedut sekali...wah...
Sgt2 sedap jah...!!!!
Serius...!!! Mmg kena ngan tekak..
Cukup rasa segala2nya..

3.4 kali dah KAMI jd pelanggan tetap..
Mmg syok la..nak2 time panas terik kan..
Mmg nyaman je lalu kat anak tekak..
Klu beli satu..mmg tak cukup..
berebut2 Ibu dan babah..




Ni la kedainya..simple je..


Deko dlm kedai...
Mcm2 ice blend yg ada..
coconut shake pon mcm2 perisa yg ada..
tp ibu lebis suka yg biasa..



Ni lah rupa coconut shake nya...


Ada ais krim vanilla sketul..
Cukup segala2nya.. lemak.. manis..

Skrg tak perlu nak gi jauh2 lagi..
Area Seksyen 16 dah ada yg terbaik..

Lokasi..
- Sebelah G Express Seksyen 16, Shah Alam
- Berhadapan dengan Speed 99 Seksyen 16, Shah Alam 


ni gambar guna street view..
Klu ikutkan..kedai yg kaler merah tu..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails