Teman-teman Setia

19 March 2014

Mengidam ~ Pisang Cheese Coklat

Salam semua..

Ari tu bila ramai yg share gambar Pisang cheese kat FB..
Mulalah mak Yong nie teringin.. terliur2 rasanya..
Mulalah projek memikat suami..ala..pujuk2 manja ngan babah..
Bagi alasan baby yg nak makan..padahal..ibu dia yg lebih2..
Nasib baik dpt green light.. time2 mcm nie la segala kehendak di turutkan..

best tau bila apa yg kita nak tu dituruti..klu idak..muncung boleh buat penyangkut baju..
Ibu idak la mintak benda yg susah cari..
Idak la sampai nak ke jakarta sana nak makan pisang cheese..
Dpt yg jual kat shah alam nie pon dah cukup baik..

Balik keja terus pegi tempat yg di tuju..
kat Restoran Tam Nasi ayam seksyen 23, shah alam..
Duduk2..bila pelayan tanya nak order air apa..
Ibu terus ckp nak order pisang cheese coklat..
Senyum yg tukang ambik order tu tau..
Dasar ibu mengandungkan..
hehehehehe..



Nasib baik ada rezeki ibu mengandung..
Time ibu pergi masih ada lagi..
baca kat respond org yg pernah pegi..
kekadang dah sold out..

Alhamdulillah..
Senyum..tak perlu kata apa2..tersenyum puas ibu tau..
Share ngan MUIZ..
Yg MUIZ pulak boleh makan cheese ngan coklat jer..
Pisangnya tak mau..terpaksa la ibu makan pisang yg dah bogel tu..
Sabar jer la kan...
hahahaha..











2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sedapnyerrr... akak yg tak ngandung pun ni pun rasa teringin la fieza... hihi...

Zefa NorAsmara said...

Baca entry fieza jadi teringin la pulak. Hihi.. Tapi bercintanya nak pergi 23 walaupun seksyen sebelah je sbb petang2 jem kat situ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails