Teman-teman Setia

13 March 2014

Join Contest Hiasan Rendang

As Salam..

Nie cite ri sabtu yang lalu..
kejiranan ibu ada buat tournament badminton..
Dlm pada tu dok selit sekali Pertandingan Hiasan rendang dan Gubahan Tuala..
mak lang MUIZ suruh ibu join..
pada asalnya..ibu mcm malas nak join..
dengan keadaan ibu yg nak masuk 8 bulan nie..
tp..bila fikir balik..mcm best jer..
Last2nya ibu join jugak..

Ibu nie tak la sekreatif mana..
Saje suka2..memeriahkan suasana..
Minat jgk yg mendorong sebenarnya..
Dalam suka2 tuk join tu..
Alhamdulillah..
Tak sangka..dpt no. 3..



Simple kan..decoration ibu..
Ibu guna apa yg ada kat umah jer..
Idea pagi tu tak muncul2 plk..
ni pon dibantu oleh babah MUIZ..

Apa2 pon ibu tetap bersyukur..
Walau hanya tempat ke-3..ibu tak letak harapan tinggi pon..
Join pon saje suka2..
Ibu pon tak tunggu sampai result di umumkan..
Mak lang MUIZ wakilkan ibu..
Tak larat ibu nak tunggu dlm keadaan ibu mcm nie..

Alhamdulillah..
 rezeki MUIZ & Adik MUIZ..






#PrayForMH370



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails