Teman-teman Setia

15 May 2010

MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST

Assalamualaikum...
Kali ni babah pulak nak masuk contest nih.. Contest ni tamat pada 11 Jun 2010. Contest ini adalah anjuran MOBS (malaysiaonlinebabyshops). Tempek sikit Banner Contest ni...

MOBS Parent & Child Look-Alike Contest
Syarat-syarat untuk contest ni, boleh check kat blog MOBS. Ada blog boleh, Ada Facebook pon boleh, Takde dua-dua pon boleh jugak... Yang wajib, ada email... Hadiah lumayan beb.. Semua hadiah bernilai lebih dari RM2500.00.. So, pasal entry kitaorang la pulak yer..

Pasal masa Muiz kecik dulu, orang selalu cakap Muiz serupa macam muka babah dia. Jadi, belek punya belek.. rasanya, gambar ni la yang paling sesuai... Gambar ni sewaktu Muiz berumur 3 bulan. Hobi dia masa ni memang tidur je la.. Serupa la hobi dengan Babah dia tu... Tengok tu, bukan setakat muka je sama, gaya tidur pon sama gak... Muiz ni pantang dibedung, sekejap je keluarlah sebelah tangan dia tu.. Semoga berpuas hati dengan gambar ini... Dapat Top 10 pon alhamdullillah...

Parent Name: Hisamudin Bin Ab. Samad
Kid's Name & Age: Muizuddin Haqimi bin Hisamudin (1 Tahun 3 Bulan)
email : hisza03@gmail.com

1 comment:

eima said...

a'ah mmg serupa... hahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails