Teman-teman Setia

25 May 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish


Assalamualaikum...
Tomeinya Aqish...

Nama : Muizuddin Haqimi bin Hisamudin
Umur : 1 Tahun 3 Bulan
Tarikh Lahir : 17 Februari 2009

Ibu terjumpa contest anjuran Mama Aqish & MamaPapa Aqish & atas tajaan ManjakuSayang Collection kat Blog Nana..
Jadi teringinlah jugak nak join... Sesiapa nak join contest ni, boleh klik sini...

4. Ceritakan sedikit ape kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni??
Untuk soalan No. 4 ni, sejujurnya Ibu baru je jadi Follower... dan semata-mata nak join contest ni.. Jangan Marah ye Mama Aqish... Tapi Sekali belek, punya belek, punya belek... Terus jatuh cinta.. hehe..

6 comments:

Ammi Sara said...

Cutenyer muiz! hehe..pakai romper green lg cute! ;)

chekna said...

salam singgah.. good luck ye..

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck!!

Tie-Ibu wawanisolehah said...

fieza nanti emel kat tie nak sen ke hadiah ek.Kalau nak sen juz give acct no..kalo nak hadiah nanti tie akan bli apa2 yg sama rege dgn nilai hadiah...k..concrats again

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear, nanti i masukkan anak u dalam list k...i lom update lagik k...tq

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear, nape u bagi alamat u kat i ek???pemenang lom diumukan...i rasa u salah hantar kot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails