Teman-teman Setia

03 May 2010

Muqadimah dari Babah Muiz...

Assalamualaikum...
Masih dalam proses editing layout untuk blog ni.. Insyaallah, pada masa akan datang, saya akan menyediakan tutorial bagi pelbagai perkara berkaitan komputer dan khususnya dunia Multimedia seperti editing gambar dan sebagainya. Harap semuanya dapat memberikan sokongan berterusan terhadap usaha ini... Bagi saya Ilmu itu untuk dikongsi... So, kalau ada apa-apa cadangan bagi menambahkan trafik ke Blog ini adalah dialu-alukan... Thanks...

Oh yer... Jangan pening kepala, nak tau sapa post message ke blog ni, just tengok signature kerana kami berkongsi login ID yang sama... hehe.. senang, tak payah nak log-in dan log-out...


Untuk posting pertama ni, saya nak berkongsi design heading blog ini yang pertama, tapi gatal-gatal tangan gak nak tukar.. hehe.. so, tengok je la...

3 comments:

mamazana said...

salam fieza...

cantiknya background & layout!!! nanti leh la ajarkan mama mcm mana nak wat ye...

anyway, Happy Blogging!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk bangat ;-)

Shamz + Fieza = Muiz said...

ooo..bab layout nie..semua babah muiz yg buat..nnt akn di masukkan tutorial ye..

-fieza-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails