Teman-teman Setia

25 August 2013

Bagan Lalang..KAMI datang...Part 1


As Salam...

Nie nak cite psl percutian keluarga sebelum puasa ari tu..
Time cuti sekolah dlm bln jun ..baru ibu nak cite..
hihihihii..

Lama dah ibu berniat nak belanja satu family makan kat Restoran Senandung Malam..
Yg pernah ibu mkn kat sana time besday ibu ari tu..
Ada kat entry INI ..

Dah alang2 nak gi mkn kat situ..dan ibu takut lambat sampai sana..
Ibu pon sewa homestay kat bagan lalang..
Saje merehatkan diri..
Berkumpul satu keluarga mmg best..
Santai jer..


Nie homestay yg ibu sewa..
Sapa2 yg berminat..boleh call..


Nie kat area belakang umah..
Santai kan..


Tempat buat BBQ pon boleh..
Mmg ok sgt2..
di sebabkan kami nak dinner kat luar..
jd idaklah membako mlm tu..



Luas sgt2 kawasan nie..
Nak buat BBQ pon ada kipas kat luar..pastu pokok serai pon ada..
Kemudahan BBQ semua lengkap..

 

Rumah nie end lot..sbb tu luas..klu buat family day..
boleh buat game kat kawasan nie..
 

Parking pon luas gak..


Yg penting air di jamin bersih..
hihihiihi..siap ada water filter lg..

tp sorry byk2..ibu lupa nak ambil dlm bahagian rumah..
tp ibu cite serba sedikit keadaan dlm rumah..

- peralatan masak semua cukup..
- Bilik tido ada 3..tiga-tiga bilik semua ada econ..
- Bilik air ada 2..
- yg penting ada astro tu..




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails