Teman-teman Setia

22 August 2013

K.A.M.I di pagi Aidilfitri 2013

As Salam..

Pehh..berabuknya blog ibu nie..
Lama sungguh tak berupdate..
Mood update ke laut..lelagi masa tu time posa..
lemau memanjang jer..

Raya pon dah nak masuk 2 minggu..
baru terhengeh2 nak buat entry raya..
hihihihihi...
janji ada kan..

Jom la tgk gambar yg ada..
Tak berapa meriah raya tahun nie..
sbb  adik 2 raya umah mertua..
Next entry la masuk gambar ngan family pulak..
skrg nie layan gambar KAMI jer..



Keluarga KAMI..
Alhamdulillah tahun tahun ke 10 ibu beraya bersama suami dan
 tahun ke 4 beraya bersama permata hati..


MUIZ bagi peluang ibu ngan babah bergambar berdua..
rasa mcm pengantin baru plk...


Nie seisi bermaaf-maafan..


Yg nie MUIZ yg ambik gambar..
apa lg.. possing la ibu & babah..


Tak sah klu takde gambar ibu dan MUIZ..


Anak bujang ibu sudah besar lorrr...

Syok beraya nie..
lelagi dpt makan makanan yg sedap2.
elok2 jer time posa turun berat badan..raya pertama terus naik..
hahahahaha...
buruk lantak sunggh ibu muiz nie..
Janji bahagia sudah...

Mood pon masih ke laut..
takde idea dah nak mengarang..
Kita jumpa next entry..
Insyallah...




1 comment:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Slmt hari raya fiza.. maaf zahir & batin buat fiza sekeluarga..

Cantik warna tema baju raya fiza & famili tahun ni.. lembut je warnanya.. suami akak tahun ni raya tak berbaju melayu.. gara2 patah masa accident.. dpt pakai baju kemeja.. itupun kemeja lama2 je.. nak pakai baju sarung terus langsung tak boleh skrg ni... tangan masih sakit nak angkat..

alhamdulillah tahun ke 4 beraya ngan cinta hati... ada rezeki nnt leh bg muiz adik plak.. hehe.. akak nak kena stop dah.. alin mgkin takde adik dah kot.. ibunya dah berumur.. ngan mcm2 penyakit lagi.. bg peluang kat org muda2 la plak.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails