Teman-teman Setia

24 September 2013

Bagan Lalang..KAMI datang...Last Episod

As Salam ...

Nie last episod tuk holiday kat bagan lalang..
Lepas anak2 puas berlari main kat gigi pantai..
Masa utk dinner..
perut pon dah berkeroncong...

Alhamdulillah...
Dpt gak ibu tunaikan hajat ibu nak bwk family makan kat sini..
Seronok tgk semua happy..
Seronok tgk abah dan emak tersenyum..
sgt terkesan dlm hati ibu nie..
huhuhuhu...

MAsa nak beratur pilih ikan cukup lama..
Mmg ramai org time tu..
Tp bila dorang masak..mmg sekejap..
Dlm setengah jam..siap semua...



Antara lauk2 yg di order

- Ikan kerapu 3 rasa
- Sotong goreng tepung
- Ikan pari bakar
- Udang goreng kunyit
- Kailan ikan masin
- Telur dadar
- Tomyam campur
- Pepahat sweet sour
- Air sirap 2 jag



kecur air liur..
huhuhuhu...


Total bil malam tu dalam RM 180 ++ ..
boleh tahan la harga dia..dgn makanan byk mcm tu..
Siap tambah nasi lagi satu bekas..
mmg kenyang sgt2 mlm tu...

Lepas mkn kami ke pasar ikan..
beli lauk sikit tuk buat bekal esok harinya..

Malam mmg takde aktiviti..
Mlm tu mak siap goreng pisang dan buat sardin roll
Kami habiskan masa berehat dan berborak jer..

Esoknya utk tidak menghampakan anak2 yg tak dpt mandi pantai .
pepagi lagi kami dah check out..
demi merialisasikan impian anak2 tuk mandi pantai..

KAMI gi mana...???
Insyallah..next entry..





2 comments:

fieda said...

Lama x jenguk sni..sedap tu mkn besor

||alis|| said...

salam. thanks sebab siapkan n3 utk bagan lalang. berposak jugak laa sy mencari, rata2 tak berapa.

Alhamdulillah jumpa blog akak.

izin dan halalkan sy share tulisan2 akak utk rujukan persendirian saya. tq in advance.

nice day ahead kak, salam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails