Teman-teman Setia

23 January 2011

Sardine Roll + Cheese + Breadcrumb


A-salam..
Balik dr FRIM..perut pon rasa lapar..
tgk roti masih berbaki lepas buat sandwich smlm..
so..terus dpt idea nak masak apa..
nak buat sardine roll..
tp kali nie letak cheese dan breadcrumb...

makan time hujan sama air tea susu..
nikmat jer..lagi2 mkn time panas2..
tak sedar laju jer mulut menguyah..
sedar tak sedar 3 biji dah kuih ibu makan..


nie la rupa kuih ibu..
roti ada cikit jer..tak sempat nak frozen kan..
semua ibu goreng..
so..pada sapa2 nak cuba..resepi ada kat bawah..




2 comments:

fieda said...

alamak..sedap ni...breadcrumb nak beli kat mane..?

Random Me LB said...

hehe beli kat kedai bahan2 buat kek je. Rm 3.50/ 500gm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails