Teman-teman Setia

14 June 2011

contest 'anak ayah'

Assalamualaikum...
Dah lama tak online, rasa macam teringin pulak join Contest mahupon gieaway.. So, contest pertama nak join ni adalah anjuran http://ninagacontest.blogspot.com
Nak join, sila klik Banner di bawah ini...

Tarikh tutup adalah 17 Jun 2011.
Gambar yang ingin kami persembahkan adalah di bawah ini..

Amacam? Serupa tak? Time ni Babah dengan Muiz tengah bergaya nak pegi kenduri kahwin rumah member. Mood Muiz pulak tengah baik sesangat masa ni. Kalau tak susah sikit nak suruh dia bergaya... Hopefully, ada rejeki kami kali ni.. Kebetulan pulak Birthday Babah pon bulan 6 jugak iaitu 19 Jun...

Tima kasih Puan Penganjur... Pilihlah kami...

4 comments:

puan nina said...

alalala..sengeh..comel je =)

thanks ye join

puan nina said...

blog saya takde dlm bloglist..

Shamz + Fieza = Muiz said...

sebetulnya dah masukkan dalam bloglist, tapi tak tau apa problem ngan blog nih... tapi untuk Puan Nina, saya buat bloglist baru khas untuk Puan Nina.. hehe... harap berpuashati...

puan nina said...

alamak..smp ada bloglist sendiri..hehe..jgn marah yek..syarat contest perlu dipenuhi..ye tak? =) peace ^_^

ok..lulus =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails