Teman-teman Setia

18 March 2015

Koleksi Tudung Murah & Trendy

Kalau sebut sahaja pasal tudung, pasti ramai yang tercari-cari koleksi tudung murah online dan trendy lebih-lebih lagi bagi mereka yang lebih mementingkan rekaan tudung berbanding harga. Kadang-kala anda tidak perlu berbelanja lebih untuk memiliki koleksi tudung yang berkualiti dan trendy. Kini, terdapat banyak jenama-jenama pengeluar tudung yang masing-masing menawarkan koleksi tudung online yang menakjubkan.


Bila bercakap mengenai ‘tudung murah’, mengikut perkiraan anda, berapakah harga sehelai tudung yang boleh dianggap sebagai murah? RM10? RM20? Well, I would say koleksi tudung yang dijual pada harga RM50 dan ke bawah boleh dikategorikan sebagai tudung murah.


And how about tudung trendy? Trendy atau dengan kata lain mengikut trend terkini. Kalau anda perhatikan, koleksi tudung murah tersebut juga boleh ditemui dalam pelbagai pilihan warna dan rekaan yang cukup ‘in’ trend.



Jadi, untuk apa berbelanja lebih jika kesemuanya boleh anda miliki dengan harga yang murah? Apa yang penting, pakailah tudung yang selesa dipakai dan mudah untuk digayakan. 



16 March 2015

Spaghetti Goreng Pedas

As Salam..

Lama tak update entry pasal masak..
Kali ni nak share satu menu yg amat simple...
Balik keja ari tu..terasa sgt lapar..
Balik terpandang spaghetti terus buat goreng pedas..
syik buat bologness je kan..
Sesekali tukar style plk..

Dah nama tekak melayu..mesti nak pedas..
haa..ambik kau..mmg pedas..
dah guna cili padi kan..mana tak pedasnya..
Berair2 mata mkn..
tp sodap bak hang...



Tgk gambar sudah terliur sudah...


Ni ibu sertakan resepi dia sekali..
Silalah mencubanya ye..

p/s update laju2 ko..lunch hour nak abis dah...
Jumpa lain entry...

02 March 2015

Throwback ~ 17/2 abang genap 6 tahun

As Salam..

17 Feb 2009 ~ 17 Feb 2015
Lahirlah putera yang di nanti..
mengisi kekosongan lara hati KAMI yang kosong selama 5 tahun lamanya. 
Akhirnya gelaran itu milik KAMI.. 
hidup KAMI telah disinari cahaya dari Ilahi dan kehadirannya membawa sejuta rezeki...

Diberi nama Muizuddin Haqimi membawa maksud Pendokong agama yang bijaksana.. 
Selamat Hari Lahir Yang ke-6 Abang..
semoga dipjgkn usia..sihat tubuh badan dan semoga segala kebaikan buat mu.
.dan sentiasa berada didlm rahmah Yg Maha Esa..
Ibu dan babah sentiasa mendokan yang terbaik untuk Abang.
 Kasih,sayang,dan rindu ibu untuk hari ni,esok dan selama2nya..

huhuhuhu...touching ibu..
Sgt2 sebak bila dikenang..
Cpt benar masa berlalu..sedar tak sedar..
Arjuna KAMI dah berusia 6 tahun..tahun dpn dah sekolah rendah..



Sambut kat umah je..nnt kita sambut kat sekolah pulak..



Kek ultaman....besar dah bujang KAMI..
Tema kek pilih snediri...


Abang dan adik..Anugerah buat KAMI


Ibu pon nak tumpang bergambar gak...


Hadiah Kanan babah bagi..
Hadiah kiri ibu bagi..
Senyum meleret..suka dpt hadiah,,




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails