Teman-teman Setia

29 June 2010

FREE!! Birthday Present dari Maya

Give Away - Just For Fun

Jangan lupa mention Referrer = Fieza_Ibu Muiz. Thanks...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC


Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )


Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Syarat-syarat untuk join, sila klik sini...

22 June 2010

Hadiah Birthday dari Ibu Muiz... Terima Kasih Ibu...

Assalamualaikum...
Patutnya dah lama dah postkan entry nih.. Tapi ntah macamana, asik tertangguh jer... Sorry ye Ibu... Sayang Ibu... Sempena Hari jadi Babah yang ke sweet 33 ari tu, Ibu buat surprise yang tak disangka... Masa tu tengah mamai pasal kol 3.30 pagi pegi buat susu Muiz, terjumpa kad ngan hadiah kat atas tempat susu Muiz... Tak sangka lak Ibu letak kat situ... Tima kasih ibu.. Pasal hadiah pulak... Alhamdullillah.. Memang babah suka sangat pasal memang babah yang nak semua tu... Dapat pulak ibu teka apa yang ada dihati babah yer...
Cover kad ucapan daripada Ibu dan Muiz...

Inilah ucapan kasih sayang daripada Ibu dan Muiz buat Babah...

Hadiah daripada Ibu dan Muiz... Syukur alhamdullillah...

Di sini babah ingin ucapkan terima kasih banyak-banyak atas segalanya... Aku amat bersyukur kerana dianugerahkan seorang isteri yang terbaik untuk diriku... Begitu memahami akan diriku.. Selalu membantuku dikala kesusahan... Selalu mendorongku untuk terus maju... Selalu memberiku semangat untuk terus mengharungi hidup ini... Dan anak yang menyempurnakan lagi kehidupan kami... Terima kasih Ibu... I Love You Sooo Much...

21 June 2010

F.R.E.E.D.O.M

Salam semua..
Semalam aktiviti membebaskan MUIZ dr Kuarantin..
cian MUIZ..asyik dok terperap jer kat umah..
Dah la umah ting. 12..terkurung jer..tak tgk dunia luar

petang tu..seperti biasa..
bawak MUIZ gi Padang Kemerdekaan kat depan MUZIUM..
atau di belakang Hotel Blue Wave Shah Alam..
Masa tu..jelas terpancar kegembiraan di wajah anak bujang ibu..
Bebas..sebebas-bebasnya..
Ibu memehati dr jauh..keseronokan MUIZ berlari..
dan..kesian babah kejar anak bujang dia..hehehe..
berpeluh2..babah..ada turun kalori tak..?


lupa dah ibu ngan babah dpt bebas..

letih babah kejar MUIZ..

Minum air jap..penat dah berlari..

sapa nama MUIZUDDIN angkat tangan...
tgk tu..sampai merah2 muka..
Ibu control cun lg di tepi padang..

bakal pemain piala dunia satu ari nanti..

giliran ibu pulak..kejar MUIZ..

cayang cangat2 anak ibu..


Sandal Buat MUIZ..



comel sangat2..i like...


20 June 2010

Makan2 Sempena Besday dan Babah Day


Salam Semua..
Semalam jalan-jalan kat jusco bukit tinggi, klang..
Sempena Besday babah dan father's day..
Ibu banje makan mc'd jer..
ibu yg lebih2..ahaks..
babah punya besday..ibu pulak yg mintak kek..
lantaklah..ada aku kisah..hehehehe..
janji dpt kek..Secret Resepi lg...best..best..best..
jom layan aksi terlampau kami anak beranak..
lapar sebenarnya..bekfes merangkap lunch nie..


Anak Bujang mkn Fries

Makan burger lak..

dan Ais Krim...

Besday Boy..

Ibu Control Cun..muaahaha..

kami anak beranak..


ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

Giveaway ini dianjurkan oleh http://wenn-elma.blogspot.com/
Jom la join Giveaway ini... Syarat dan Peraturan boleh semak kat sini...
Inilah dia gambar yang kami persembahkan... Comey kann.... hehe..
Gambar ini diambil semasa menunggu pesanan makanan...
Nama Ibu : Norafiza binti Mahmud Khairul Munawar
Nama Anak : Muizuddin Haqimi bin Hisamudin (1 Tahun 4 Bulan)
Harap-harap berjaya... tima kasih...

Happy Father's Day

Salam..
Buat semua bapa2 di seluruh dunia.."Happy Father's Day"
Buat suami ku..abah tersayang..abah mertua..ayah Aqis da Isya..
Terima kasih menjadi suami serta bapa yg terbaik..
Semoga sentiasa di lindungi ALLAH dan mendapat keberkatan drNYA..


HAPPY FAMILY CONTEST

Assalamualaikum...
Hari ni macam biasa buat blogrunning... Sesaja tengok-tengok blog memember... So, terjumpa la contest ini... Berbaloi gak untuk try masuk... Alamak.. last day la hari ni.. so, apa lagi.. cepat-cepat join sapa yang masih sempat tu... Cuma klik pada contest banner di bawah...
Kalau Link tidak berjaya, klik sini...
Berikut adalah gambar yang kami pertaruhkan... Gambar ini diambil semasa sambutan Birthday Muiz yang pertama pada tarikh 20/02/2010... Kehidupan kami sekeluarga amat bahagia... Kekosongan hidup kami bagai terisi sepenuhnya dengan kelahiran Muiz pada 17/02/2009... Kami amat bersyukur dengan kurniaMu ini Ya Allah...
IBU MUIZ
Nama Ibu : Norafiza Binti Mahmud Khairul Munawar (sweet 29, hehe..)
Tarikh Lahir Ibu : 10/11/1980
Tarikh Perkahwinan : 06/12/2003

BABAH MUIZ
Nama Babah : Hisamudin Bin Ab. Samad (Baru naik 33 Tahun semalam.)
Tarikh Lahir Babah Muiz : 19/06/1977
Tarikh Perkahwinan : -sda- (takkan lain pulak kot... hehe..)

MUIZ
Nama Muiz : Muizuddin Haqimi Bin Hisamudin (1 Tahun 4 Bulan)
Tarikh Lahir Muiz : 17/02/2009
Tarikh Perkahwinan : belum berkahwin (kecik lagi...)

email Kami : hisza03@gmail.com
Slogan Kami : "...Kasih Nan Abadi, Kekal Selamanya..."

18 June 2010

Happy Family Giveaway

Let’s join DJf CloSet 1st Giveaway

image

Giveaway ini terbuka kepada semua blogger tempatan. Tarikh tamat penyertaan adalah pada 9 Julai 2010. Untuk menyertai Giveaway ini, sila klik sini.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails